Brinkhaus dekbedden

Designed for sound sleep

Brinkhaus dekbedden

De naam Brinkhaus staat al sinds 1847 voor deskundigheid en kwaliteit op het gebied van hoogwaardig beddengoed. Als vanouds stellen wij de hoogste eisen aan design en slaapcomfort. Op basis van tradities, innovatiekracht en ervaring ontwikkelen, produceren en verkopen wij hoogwaardig beddengoed. Daarbij gaan wij altijd op een verantwoorde manier om met de natuur. 
Dus of u nu kiest voor het fijnste natuurlijke vachthaar of allergievrije textielvezels, van kussen tot en met dekbed leveren wij kwaliteit om van weg te dromen. Ervaart u het aan den lijve, u zult er enthousiast over zijn!

Kameelhaar

Als vulling voor hoogwaardige dekbedden gebruiken wij uitsluitend het lichte borstdonshaar van jonge kamelen uit het Oost-Aziatische gebied. De dieren worden niet geschoren – de uitgevallen haren worden in moeizame handarbeid verzameld. Kameeldonshaar is extreem zacht en soepel. Dankzij de kleine krullen is een groot vulvolume mogelijk met toch een gering gewicht.

Natuurzijde  

Edele zijde is altijd al omgeven geweest door een bijzondere aura. Wilde zijde, ook wel Tussah zijde genoemd, komt uit China en wordt gewonnen uit de cocons van de zijderups. Wilde zijde werkt verkoelend en dus aangenaam op de huid. Lichte vulgewichten worden vooral gebruikt voor zomerdekbedden

Textielvezels

Dekbedden en hoofdkussens met een vulling van moderne textielvezels verbinden functionaliteit, optimaal wascomfort en hygiëne met de voordelen van een soepel, licht materiaal. De producten zijn wasbaar tot 60° C resp. 95° C, bestand tegen de droger en dus bij uitstek geschikt voor allergiepatiënten

Morheus Fill

Mensen met huisstofmijtallergie hebben het echt zwaar. Overal zijn prikkelende stoffen aanwezig die hen het leven moeilijk maken. Maar dankzij onze speciale anti-allergieproducten kunnen zij nu ook genieten van een ontspannen nachtrust. Ons beddengoed is immers bijzonder ademend en hygiënisch. Daarnaast worden voor de productie allergeenvrije textielvezels gebruikt die ook op hoge temperaturen mogen worden gewassen. Kortom de juiste keuze voor iedereen die gevoelig reageert om milieu-invloeden.

Contacteer ons

Bilzersteenweg 13
3730 Hoeselt

(T) 089 - 41 73 62
(F) 089 - 50 17 68

Openingsuren

Maandag 10u00 - 18u00  
Dinsdag 10u00 - 18u00  
Woensdag 10u00 - 18u00  
Donderdag 10u00 - 18u00  
Vrijdag 10u00 - 18u00  
Zaterdag 10u00 - 18u00  
Zondag Gesloten