Schramm

Zuiver individualisme van de hoogste slaapcultuur

Schramm


Met het twee-matrassen-systeem uit het beddenprogramma van Schramm kiest u voor de perfect op elkaar afgestemde combinatie van een flexibel bovenmatras en een stabiel ondermatras. Dit zorgt gedurende de nacht voor de totale ontspanning en vernieuwing van lichaam, geest en ziel. De nauwkeurig reagerende, op uw individuele maat en slaapgewoonten afgestemde bovenmatras brengt het lichaam in een ideale anatomische positie. De stabiele ondermatras veert iedere beweging gelijkmatig af en vormt zo de supportbasis om goed te kunnen slapen.

Het ondersteunend vermogen van alle Schramm-matrassen wordt individueel afgestemd op het gewicht en de lichaamsbouw van de slaper door de keuze van verschillende veerkernrecepturen. Zo is ieder matras maatwerk voor het individuele lichaam. 
De gepatenteerde schouderopname voor de verdere optimalisatie van de zijligging wordt aangeboden, evenals een matras in anti-allergie-uitvoering. Materiaal- en verwerkingskwaliteit van de Schramm-matrassen zijn door zorgvuldige ambachtelijke fabricage gegarandeerd.

 In de Schramm-pocketveermatrassen Mythos en Divina worden uitsluitend veren toegepast die na het draaien in een oven worden gebakken en als gevolg daarvan bestand zijn tegen slijtage en overbelasting. Al naar gelang het gewicht, de gewichtsverdeling en de gewoonten van de slaper werken de veren in het matras met verschillende krachten. En omdat iedere 6 en 9-slags cilindrische veer afzonderlijk met de hand in een pocket wordt ingenaaid, kan deze nagenoeg onafhankelijk van de veer ernaast bewegen en zich perfect aan de contouren en bewegingen van het lichaam aanpassen. Dat is zuiver individualisme van de hoogste slaapcultuur.

 

Contacteer ons

Bilzersteenweg 13
3730 Hoeselt

(T) 089 - 41 73 62
(F) 089 - 50 17 68

Openingsuren

Maandag 10u00 - 18u00  
Dinsdag 10u00 - 18u00  
Woensdag 10u00 - 18u00  
Donderdag 10u00 - 18u00  
Vrijdag 10u00 - 18u00  
Zaterdag 10u00 - 18u00  
Zondag Gesloten